Меню Затваряне

Промоции и условия

Всички помоционални кампании на www.babydy.eu се обявяват в сайта и/или Facebook старницата на сайта https://www.facebook.com/babydy.eu .

www.babydy.eu има различни кампании като те могат да бъдат както само в страницата на сайта така и само в Facebook старницата на сайта https://www.facebook.com/babydy.eu, като не се задължава да предоставя промоцията едновременно и в двете платформи.

Видове промоционални кампании:
*намалена цена на артикула
*подарък на фиксиран от www.babydy.eu артикул в срока на промоцията
*безплатна доставка до офис на куриерска фирма Еконт

Поръчка направена от Потребителят се счита за приета по промомоционалнии кампании, само във времето на кампанията и при условие предоставени данни за доставка с куриерска фирма Еконт.

След приемане на поръчката по промоционални кампании и след тяхното изтичане поръчката не подлежи на редакция.Потребителят не може да добавя други продукти, не може да премахва продукти и не може да променя начинът на доставка и данни за получател.

Всички поръчки се обработват и изпращат в срок до 10 работни дни (без събота и прачнични дни), като ако е наложителна промяна на срока за изпращане ще бъде публикувана информация в Facebook старницата на сайта https://www.facebook.com/babydy.eu .

Всички промоционални артикули следва при приемане от служител на куриерска фирма Еконт, да бъдат прегледани като се използва опцията ‘Преглед’ предоставена от куриерската фирма.

След придобиване на промоционалният артикул Потребителят няма право на връщане или замяна използвайки вече изтеклите цени и условия на промоцията.

След придобиване (закупуване) на промоционалният артикул Потребителят може да го замени без да заплаща транспортни разходи и ползвайки условията на промоцията в случай, че е прегледал но не е канстатирал на място разминавания в артикула и само по следните причини :
*объркан размер констатиран до 3 календарни дни след приемане на артикула и само ако той е в търговски вид
*фабричен дефект констатиран до 3 календарни дни след приемане на артикула и само ако той е в търговски вид, като www.babydy.eu преценя във всеки отделен случай дали артикула се заменя или поправя

След придобиване (закупуване) на промоционалният артикул Потребителят може да го замени като следва да заплати таксите по транспортни разходи и без да използва промоционални условия (например намалена цена) на промоцията в случай, че е прегледал но не е канстатирал на място разминавания в артикула и само по следните причини :
*избран е по-голям размер (за артикули които са с размер например спален чувал и др дрехи и изделия)
*десенът/цветът не подхождат към основният ( когато артикула следва да е избран в десен/цвят с цел да подхожда към цялостно обзавеждане на бебешка стая или количка например )

Всеки Потребител трябва да уведоми www.babydy.eu чрез email на адрес info@babydy.eu или чрез съобщение в нашата Facebook страница https://www.facebook.com/babydy.eu, като следва да приложи и снимки към своята молба за корекция по поръката.

Поръчка се счита за ‘приета за изпълнение’  след потвърждение от Координатор поръчки по един от следните начини :

  • Online – в нашата Facebook / Instagram страница
  • e-mail 
  • Viber
  • Телефонно обаждане

    Непотвърдени поръчки няма да бъдат изпълнени!